A GEOWATT Kft. honlapja

A FEJLESZTÉSi STRATÉGIA

Cégünk az energetika egy speciális területen a földhő hasznosítás mind hatékonyabb megoldásában látja  a hő és hűtésienergia szükségletünk ellátásának környezetkímélő ,hatékony lehetőségét. A földhő hasznosítás az egyik legoptimálisabb módja a környezetünk megóvásának,hiszen a télen a talaj hőáramát hasznosítva fűtjük épületeinket,nyáron pedig a környezetünkből elvont hőt oda tesszük a talajba,ahonnét télen kivettük azt. A talajt így mint puffert használjuk,s nem terheljük környezetünket hővel.
-Emellett a hagyományos fosszilis energiahordozók felhasználását jelentősen , a helyi károsanyag kibocsájtást pedig nullára csökkentjük.
[1] Szezonális teljesítmény tényező


Az Európai Unió klímacsomagjának  új Megújuló Energia Irányelvét figyelembe véve egyértelműen megállapítható,hogy az elkövetkező években az SPF érték alakulása lesz meghatározó a hőszivattyús technika és technológia megítélésében, ami várhatóan az egyes rendszerek támogatottságát is meghatározza.
Ez az irányelv várhatóan megváltoztatja az EU  hőszivattyú gyártók és forgalmazók jelenlegi technikai és technológiai irányvonalát. Mindinkább olyan hőszivattyúk kell,hogy forgalomba kerüljenek,amelyek az ellátandó funkciókat –fűtés, aktív/passzív hűtés,HMV, -a leghatékonyabb módon az adott technikai színvonalon a legnagyobb SPF (SCOP)[1] értékkel képes megvalósítani, amelyek a funkcionalitás bővülésével a készülék kihasználtságát,s ezzel fordítottan arányosan a beruházás megtérülési idejét csökkentik.


A hatékonyság (SPF) érték mind magasabb szintre emelését, a hőszivattyúk kihasználtságának növelését, s ezen keresztül a károsanyag kibocsájtás mind nagyobb mértékű csökkentését igyekszik megvalósítani cégünk a Vaporline márhkanevű hőszivattyú család kifejlesztésével és gyártásával, s folyamatos innovációval.Célunk, hogy a magas technikai színvonalú hőszivattyúink mellett,a megszerzett tudásunkat a hőszivattyúk hatékony alkalmazásában partnereink számára a leghatékonyabban tudjuk kamatoztatni, ehhez a szakfolyóiratokban folyamatosan megjelenő szakmai cikkenkkel és tervezési segégleteinkkel,és közvetlen segítségünkkel kívánunk hozzájárulni. Szakértelmünkkel és odafigyelésünkkel igyekszünk ügyfeleink minden igényét kielégíteni, hasznos tanácsadásunkkal partnereink vállalkozását felvirágoztatni.Fontos érték számunkra, hogy meg tudjuk találni az egyensúlyt a munka és a magánélet között, hiszen egy lelkileg kiegyensúlyozott csapattal sokkal rugalmasabban, kreatívabban, hatékonyabban lehet együtt dolgozni. Az ügyfelek iránti empátia, odafigyelés fontos része annak a hosszútávú közös munkának, hogy nálunk az ügyfél azt érezze, valóban foglalkoznak vele, segítik céljai elérésében.

Válasszon minket és hamarosan tapasztalni fogja, hogy értéket, választott!